Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   06 липня семінар розпочався з відвідування головами об’єднаних громад, малих міст та селищ Одеської області конференції Красносільської об’єднаної територіальної громади. В рамках візиту учасники ознайомились з організацією роботи та структурою ОТГ Красносілка, її просторовим розвитком; відвідали Центр надання адміністративних послуг; оглянули школи, дитячий садок, АЗПСМ в с. Красносілка; побували на будівництві Храму Святого Луки; а також ознайомились з розвитком села Іванове після об’єднання. Учасники та організатори семінару висловлюють щиру подяку Майдебурі М.П., Архірій М.М. та всій Красносільській об’єднаній територіальній громаді за організацію та проведення цікавого робочого візиту.
   07 липня слухачі розпочали роботу консультаційного семінару «Застосування концепції сталого розвитку для розроблення стратегії та плану соціально-економічного розвитку ОТГ. Організація та проведення муніципальних слухань», в ході якої розглянули питання інтеграції прогнозних і програмних документів соціально-економічного розвитку ОТГ з регіональними і державними стратегіями, організації та проведення муніципальних слухань з питань розвитку ОТГ та ділилися враженнями від поїздки до Красносільської об’єднаної територіальної громади. Експертами даного заходу були: голова правління ГО «Інститут врядування» (м. Львів) А. Чемерис та О.Чемерис.
   Організаційний супровід проекту здійснювався управлінням підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

Фотогалерея додається.