Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Засідання «живої бібліотеки» «Формула успіху: від студента до науковця» було організовано в межах святкування Дня науки відповідно до Плану роботи Наукового товариства студентів, слухачів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ОРІДУ НАДУ при Президентові України на 2017 рік та на виконання Стратегії розвитку НАДУ при Президенотові України на 2017-2021 роки.
   В ролі «Бібліотекаря» виступила голова Наукового товариства студентів, слухачів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доцент кафедри європейської інтеграції, к.політ.н., доцент Кадук Н.І., яка презентувала «читачам» дві «Живі книги».
   В якості «книги» «ТАК СТАЛОСЯ…» виступила Колісніченко Наталя Миколаївна, завідувач кафедри української та іноземних мов ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління, доцент, яка розповіла «читачам» історію про те, як вона обрала для себе шлях наукової діяльності.
   «Книга» «ВСЕ ОДНО Я ВИШНЮ ПОСАДЖУ!» була представлена Поповим Миколою Петровичем, першим заступником директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидатом наук з державного управління, доцентом, який поділився з «читачами» своєю формулою успіху на ниві науки.
   В засіданні брали участь студенти, слухачі, аспіранти, докторанти, викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Від імені керівництва Інституту учасників «живої бібліотеки» привітав заступник директора з наукової роботи, д.держ.упр., професор Попов С.А..
   В процесі «читання» наші шановні «Живі книги» розвіяли деякі міфи, що існують в українському суспільстві щодо науки та науковців. Вони на своєму прикладі довели присутнім, що науковці – це цікаві, багатогранні, креативні люди, які ведуть активний спосіб життя, є патріотами своєї Батьківщини, володіють відмінним почуттям гумору і завжди відкриті для спілкування та нових ідей.

Фотогалерея додається.