Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   24 травня 2017 року в Одеському історико-краєзнавчому музеї відбулося відкриття фотовиставки «Європейська рапсодія», що присвячена Дням Європи в Україні та Всесвітньому дню міст-побратимів.
   Проявили зацікавленість до історико-культурних зв'язків Одеси з європейськими містами та країнами - завідувач сектору організаційної та виховної роботи Фольгіна Тетяна Олександрівна та декан факультету менеджменту Євстюніна Юлія Віталіївна.
   На виставці «Європейська рапсодія» представлені роботи одеської фотохудожниці, громадського діяча, Лілії Гричулевич, виконані в різних країнах і містах під час туристичних і ділових поїздок по Європі. Разом з фотохудожником відвідувачі виставки мандрували Марселем і Ніццою, відзначали чудові архітектурні пам'ятки Риги і Барселони, ансамблі Мальме і Гданська, своєрідність типових, для того чи іншого міста, двориків, відкривали красу скверів Осло і Бергену, каналів і кав'ярень Амстердама та Гетенберга, вітрини ринків і магазинів Мюнхена, простір Стокгольма і Берліна.
   Під час перебування співробітники інституту підкреслили: «Європа стала частиною світу, де не тільки співіснують різноманітні традиції і мови, а й виробляються спільні цінності, які диктують необхідність інтеграцiї, що охоплює різні галузі – від політики до культури і туризму, від охорони навколишнього середовища до реалізації навчальних та освітніх проектів». Тому не дивно, що щороку більш очевидним стає прагнення українського суспільства до визначення й ствердження себе як європейського.
   Експонування виставки, яка віддзеркалює погляд автора на багатогранну Європу, відображаючи своє особисте ставлення до європейського суспільства триватиме до 27 липня 2017 року.

Фотогалерея додається.