Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Зокрема професор кафедри економічної та фінансової політики М. М. Миколайчук, доцент кафедри менеджменту організацій Н. В. Акименко, а також студенти факультету менеджменту А. Різов і В. Гончарова виступили з доповідями на міжнародній конференції «Фінансове регулювання в Європейському Союзі». Конференція, що проводилася факультетом економіки та бізнес-адміністрування Університету за підтримки європейської освітньої програми Жана Монне, була присвячена проблематиці забезпечення економічної стабільності в ЄС, удосконаленню фінансового законодавства, розвитку банківського сектору та іншим актуальним питанням.
   Професор кафедри філософських та соціально-політичних наук С. В. Овчаренко взяла участь у конференції «Європейський Союз – Кризи та Кордони в ХХІ столітті». На цій конференції, що відбувалася на факультеті філософії та соціально-політичних наук, було розглянуто широке коло питань щодо подолання кризових явищ в ЄС на сучасному етапі, забезпечення безпеки та мирного співіснування між країнами.
   Обидва наукових форуми, робочою мовою яких була англійська, відбувалися з нагоди 10-ї річниці вступу Румунії до Європейського Союзу та зібрали представницьку академічну аудиторію з Румунії, Молдови, Угорщини та України. Участь представників Інституту була засвідчена міжнародними сертифікатами.

Фотогалерея додається.