Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   15 травня 2017 року в Одеському регіональному інституті державного управління при президентові України відбулося урочисте відкриття Фестивалю науки, ініційоване кафедрою державного управління і місцевого самоврядування. Він проводиться вже четвертий рік поспіль та посіяє гідне місце у науковому житті інституту.
   Фестиваль науки відбуватиметься протягом 15-27 травня 2017 р. та передбачає різноманітні форми проведення комунікативних заходів: семінари, «круглі столи», наукові консультації, виїзні семінари, брейн-ринг, інтернет-конференцію для аспірантів та докторантів, тощо.
   Захід розпочав Давтян С.Г., доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування, який повідомив про формат заходу і акцентував увагу присутніх на окремих заходах.
   Директор інституту – Іжа М.М. привітав учасників, гостей та ініціаторів Фестивалю науки, висловивши побажання плідної та результативної співпраці.
   Також до уваги присутніх було запропоновано наукові напрацювання професорсько-викладацького складу кафедри: монографії, посібники, навчальні підручники, статті у наукових періодичних виданнях, що порушують актуальні питання сфери публічного адміністрування.

Фотогалерея додається.