Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   27 квітня 2017 року слухачі факультету державного управління прийняли участь у XVIII Всеукраїнській щорічній студентській науково-практичній конференції за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології».
   Конференцію відкрила декан факультету менеджменту Євстюніна Ю.В. Серед запрошених гостей були присутні завідувач відділу організації фундаментальних досліджень (ДФФД) СОН України Андрущенко Б.В., студенти з Дніпропетровського і Харківського регіональних інститутiв державного управління НАДУ при Президентові України, а також представники навчальних закладів Білорусі, Німеччнини, Польщі, Румунії.
   Наші слухачі отримали можливість виступити з різноманітними та найбільш актуальними темами доповідей на секціях: «Світові тенденції розвитку менеджменту», «New insights into management (Новітній погляд на менеджмент)», «Еволюція інформаційних технологій в менеджменті», «Управління проектами: еволюція технологій», «Менеджмент інноваційно-інвестиційної діяльності організацій» та «Стратегічний менеджмент і маркетинг».
   Підбиваючи підсумки роботи конференції Євстюніна Ю.В. побажала учасникам і надалі займати активну життєву позицію та докладати максимальних зусиль для здобуття нових знань, які в подальшому дозволять стати конкурентоспроможними на сучасному динамічному і вимогливому ринку праці.

Фотогалерея додається.