Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




13 квітня 2017 року відбувся виїзд робочої групи приймальної комісії інституту до м. Миколаєва для проведення профорієнтаційної роботи.
До складу робочої групи увійшли: І.С. Куспляк – в.о. декана факультету державного управління, А.Ю. Гулєвич – начальник відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи, В.І. Насипаний – завідувач сектору дистанційного навчання, відділу інформаційно-телекомунікаційних технологій.
Представники інституту провели семінар з актуальних питань підготовки та підвищення кваліфікації публічних службовців з керівництвом і службовцями Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївської обласної ради та Миколаївської міськради. Учасники зустрічі були ознайомлені з можливостями професійного навчання в інституті, були продемонстровані презентаційні та відеоматеріали, надано рекламну продукцію.
Участь в семінарі на базі Миколаївської міської ради взяли: заступник міського голови Є.В. Шевченко, керівник апарату Миколаївської міської ради В.О. Степаненко та начальником відділу кадрів Н.В. Кузьмичова. На зустрічі в Миколаївському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій були присутні: директор центру Д.М. Дибченко та заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополі – О.О. Кальченко.
Робочою групою приймальної комісії були надані консультації щодо оформлення документів та підготовки до вступних випробувань.

Фотогалерея додається.