Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Книга присвячена видатним діячам, чиє життя та діяльність пов'язані із нашим рідним містом – Івану та Юрію Липам, і містить нові цікаві факти громадської, політичної, літературної та культурної діяльності батька і сина, знайдені у документах, творах, листах і спогадах Лип та їх сучасників.
Проте, не тільки їх особиста діяльність цікава нинішньому суспільству. Вогомим є той факт, що син і батько вивчали «філософію життя» Тараса Шечвченка і сповідували ідею наслідування заповітів Шевченка в українській політиці! Іван Липа був активним членом "Братерства Тарасівців" і на Одещині популяризував тоді невідомого українського генія. Тому дуже символічно, що під час Шевченквських днів проводяться такі цікаві і актуальні презентації.
Захід був організований завідувачем сектору організаційної та виховної роботи Т.О. Фольгіною, деканом факультету менеджменту Ю.В. Євстюніною та представником громадської організації Український клуб Одеси пані Галиною Дольник, в рамках заходів, щодо відзначення 203 річниці з Дня народження Т.Г. Шевченка.
Фотогалерея додається.