Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




21-22 лютого 2017 року доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування Крупник А.С. взяв участь у роботі міжнародної конференції з питань політики «Інновації для більшої доказовості та участі в розробці політики», що відбулася в Алмати.
У роботі конференції узяло участь близько 40 регіональних практиків політики і вчених з Казахстану і країн Центральної Азії.
Мета конференції – створення мережі ініціатив з розробки політики недержавних аналітичних центрів, інститутів громадянського суспільства, урядових і міжурядових секторів.
Було розглянуто досвід інноваційних підходів у проведенні досліджень в інших країнах, зокрема мережеві підходи до аналізу політики за участі різних секторів для забезпечення внеску усіх зацікавлених сторін.
Цей захід ініціювали Фонд Сорос-Казахстан і Міжнародний центр з пропаганди політики, щоб підвести підсумки того, як різні аналітичні центри працюють над більш доказовим експертним аналізом в умовах непростих викликів.
В ході конференції А.С. Крупник познайомився і провів перемовини з такими відомими аналітиками:
– Леслі Пал, професором державної політики та управління, директором Центру з питань державного управління та менеджменту, Школи державної політики та управління в Університеті Карлтон в Оттаві (Канада);
– Богданом Кравченком – генеральним директором, деканом Вищої школи розвитку в Університеті Центральної Азії, одним із засновників Академії державного управління України (Киргизія);
– Олександром Сунгуровим – професором, Президентом Санкт-Петербурзького гуманітарно-політологічного центру «Стратегія» (Росія);
– Лізою Куінн, директором Міжнародного центру з пропаганди політики (США).
Ці та інші учасники конференції виявили зацікавленість діяльністю недержавних аналітичних центрів в Україні та їх впливом на політику, висловивши готовність до співробітництва у питаннях демократичного розвитку суспільства та подолання загроз цьому розвитку.
Фотогалерея додається.