Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




22 лютого 2017 року відбулося урочисте підписання меморандуму між Одеською обласною державною адміністрацією та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» про співпрацю в рамках реалізації в Одеській області у 2015 – 2019 роках Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва в Україні.
Одеська обласна державна адміністрація приділяє значну увагу впровадженню новітніх інформаційних технологій у сфері державного управління.
У ході впровадження Програми EGAP в Одеській області передбачається запровадження надання щонайменше 10 адміністративних послуг виключно в електронній формі, а також забезпечити автоматизацію роботи щонайменше 10 центрів надання адміністративних послуг в Одеській області.
На брифінгу було визначено напрями співпраці та найближчі завдання щодо розвитку електронних адміністративних послуг та системи підвищення кваліфікації персоналу Одеській області, у тому числі з залученням матеріальної бази і науково-педагогічних працівників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Одеської Національної академії зв’язку ім. О.С. Попова.
На урочистому підписанні меморандуму були присутні представники нашого інституту, учасники Програми EGAP Пігарєв Ю.Б., завідувач кафедри інформаційних технологій та систем управління та Куспляк І.С., доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління. Пігарєв Ю.Б. та Куспляк І.С. є учасниками реалізації другої компоненти Програми EGAP, яка спрямована на розробку навчально-методичного забезпечення у сфері електронного урядування та електронної демократії для підвищення кваліфікації публічних службовців, співпрацівників громадських організацій, слухачів та студентів.
Фотогалерея додається.