Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




З боку Одеського регіонального інституту державного управління у нараді-семінарі взяли участь: заступник директора з наукової роботи Попов С.А., завідувач сектору підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів Матвєєнко І.В., начальник наукового відділу Ємельянова О.М. та завідувачі кафедр Інституту.
В межах заходу були представлені інформаційно-аналітичні матеріали з питань підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів вищої кваліфікації, зокрема щодо результативності здійснення наукового керівництва і консультування, додержання термінів підготовки та виконання дисертаційних робіт докторантами та аспірантами, які проходили підготовку в докторантурі та аспірантурі системи НАДУ.
Також, учасники наради-семінару надали свої пропозиції щодо удосконалення діяльності НАДУ та регіональних інститутів з питань підготовки та атестації наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації, зокрема в частині забезпечення своєчасності виконання дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора і кандидата наук.

Фотогалерея додається.