Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Щорічно, у День Святого Миколая, кращі слухачі та студенти Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі - інститут) їдуть у гості до вихованців Михайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку Саратського району Одеської області (далі - школа-інтернат) з подарунками, концертною програмою, іграми та веселощами.
   Гарна традиція була започаткована ще у 2009 році, за підтримки директора інституту Миколи Михайловича Іжі, доктора політичних наук, Заслуженого діяча освіти України, та на виконання доручення Президента України "Щодо забезпечення проведення до Дня святого Миколая за ініціативою Президента України всеукраїнської акції "З відкритим серцем до кожної дитини". З тих пір шефські стосунки між колективами двох освітніх закладів переросли у відносини теплої дружби.
   Виїзду передувала тривала підготовча робота. Приємно усвідомлювати, що ніхто не залишився байдужим до благодійної акції: трудовим колективом, студентами та слухачами інституту були зібрані кошти на для придбання ялинкових прикрас, розвиваючих ігор, подарунків та солодощів для дітей, а Центр культури слухачів та студентів інституту, як завжди підготував яскраву концертну програму.
   Творчий колектив намагається приємно здивувати вихованців школи-інтернату і цьогорічною новинкою стала поява персонажів мультфільму "Маша і Медвідь", які з перших хвилин свого виступу прикували до себе увагу кожної дитини в залі та подарували безліч приємних вражень та дитячих посмішок.
   Наприкінці концерту Дід Мороз, Снігуронька та їх помічники від імені директора інституту Миколи Михайловича Іжі та колективу навчального закладу привітали всіх присутніх з Днем Святого Миколая та наступаючим Новим роком та вручили вихованцям школи-інтернату святкові подарунки.
   Директор школи-інтернату Спориш Віктор Андрійович, педагогічний колектив та вихованці подякували представникам інституту за цікаву концертну програму, подарунки та запросили й надалі приїздити до них у гості.
   Проведення таких спільних святкових заходів вже стало традиційним - щорічно слухачі та студенти інституту із задоволенням відвідують школу-інтернат, даруючи дітям свято. У подальшому дружні стосунки будуть зміцнюватись, розширюватись та сприятимуть розвитку духовності студентської та учнівської молоді.



Фотогалерея додається.