Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Слухачі прослухали лекцію, яку провів директор Всеукраїнського центру болгарської культури - Дмитро Терзі. Він розповів про історію створення та повсякденні реалії із життя центру. Центр став тим місцем, де представники болгарської діаспори збираються, відзначають національні свята, підтримують і розвивають болгарську мову та культуру. Також в центрі проводяться різноманітні виставки, фотовиставки та конкурси за участю болгарських художників і літераторів. Дмитро Федорович запросив слухачів інституту в подальшому брати участь у культурних заходах центру болгарської культури, відвідати уроки болгарської мови тощо.
   До Одеського філіалу Грецького фонду культури слухачів було запрошено на концерт, присвячений 150-річчю з дня народження великого поета Константиноса Кавафіса. Представники інституту мали можливість побачити планшетну фотовиставку з інформацією про життя і творчість К.Кавафіса, послухати пісні та музику грецького композитора Афанасиоса Симоглу на вірші К.Кавафіса у виконанні камерного оркестру з диригентом Феодоросом Орфанідісом і солісткою із Греції сопрано Сонею Феодоріду. Після концерту усіх присутніх було запрошено на святковий фуршет.
   Учасники заходу висловили побажання і надалі брати участь у подібних заходах, які вже стали доброю традицією в інституті.



Фотогалерея додається.