Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 18 по 20 жовтня 2013 року слухачі денної форми навчання факультету державного управління нашого інституту відвідали Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, де взяли участь у проведенні круглого столу за темою "20 років Дніпропетровському регіональному інституту: досвід та перспективи"
   Слухачі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України взяли участь у проведенні круглого столу за темою "20 років Дніпропетровському регіональному інституту: досвід та перспективи". Серед учасників також були слухачі Дніпропетровського, Львівського, Харківського регіональних інститутів та Національної академії державного управління при Президентові України.
   З вітальним словом до слухачів звернувся декан факультету державного управління Дніпропетровського регіонального інституту Ігор Володимирович Письменний. Він тепло привітав гостей інституту, відзначив регулярні зустрічі слухачів регіональних інститутів як великий позитив у житті слухачів системи інститутів Національної академії.
   Під час круглого столу відбулася цікава та змістовна дискусія з проблем навчання, наукової діяльності, а також слухачі обговорили актуальні питання та обмінялись досвідом роботи слухацького самоврядування.
   За час перебування у місті Дніпропетровську гості познайомились не лише з інститутом, а й відвідали Дніпропетровську обласну раду, найбільш цікаві та пам'ятні міста Дніпропетровська - музей історії місцевого самоврядування Дніпропетровської області; пройшлися набережною, прослухавши історію міста; ознайомилися з пам'ятками архітектури та ін.
   Візит надав можливість налагодити дієві стосунки між слухацькими радами та виробити спільні заходи подальшої співпраці.



Фотогалерея додається.