Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Свято відкрив заступник директора інституту з наукової роботи Попов Сергій Афанасійович. Він привітав усіх учасників з визначною подією, звернув увагу на те, що молодь повинна підтримувати славні традиції батьків з питань захисту Батьківщини та наголосив на необхідності тренувати себе для успішного навчання та професійної діяльності. Перед слухачами та студентами виступив ветеран Великої Вітчизняної війни, герой-розвідник, учасник штурму Берліну, доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук Савченко Яків Андрійович, розповівши про бої в яких він брав участь, про те якою ціною була здобута Перемога.
   Програма свята включала спортивні змагання. Для моральної підтримки учасників змагань була організована концертна програма.
   Над підготовкою програми свята та організацією його матеріально-технічного забезпечення активно працювали заступники деканів факультету державного управління - Яценко В.А., менеджменту - Пєклун К.В. та представники слухацького самоврядування факультету державного управління на чолі з спортивним організатором, Бабешко Т., студентського самоврядування факультету менеджменту під керівництвом голови Ради самоврядування - студента 4 курсу Евтодія О.
    Спортивні заходи були сплановані та організовані викладачами фізичної культури кафедри менеджменту Діуцею І.В., Масуновим Л.І. В ході змагань були визначені переможці:
   Індивідуальні змагання:
   Човниковий біг - юнаки:
       1 місце - Ковтуняк В. (2 курс напрям "Менеджмент");
       2 місце - Шепетило В. (1 курс спеціальності "Державне управління");
       3 місце - Геращенко В. ( 3 курс напрям "Менеджмент").
   Підтягування на перекладині-юнаки:
       1 місце - Храбан С. (4 курс напрям "Менеджмент");
       2 місце - Малишев І. (3 курс напрям "Менеджмент", Балочкин В. (1 курс спеціальності "Державне управління", Башилов В. (1 курс спеціальності "Державне управління");
   Стрибки в довжину - юнаки:
       1 місце - Стьопин А. (3 курс напрям "Менеджмент");
       2 місце - Шепетило В. (1 курс спеціальністі "Державне управління");
       3 місце - Главацький О. (1 курс спеціальності "Державне управління").
   Віджимання на брусах - юнаки:
       1 місце - Малишев І. ( 3 курс напрям "Менеджмент");
       2 місце - Геращенко В. (3 курс напрям "Менеджмент" );
       3 місце - Горбатюк В. (2 курс напрям "Менеджмент").
    Групові змагання:
   Волейбол:
       Нічия між командами факультетів державного управління і менеджменту.
   Перетягування канату:
       1 місце - команда факультету менеджменту.
   Переможці були нагороджені медалями, дипломами та кубками. Декан факультету менеджменту Воронов О.І., подякувавши всіх за активну і зацікавлену участь у святі, побажав перемог при проведенні інших спортивних змагань серед слухачів та студентів інституту.



Фотогалерея додається.