Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



     В період з 12 по 19 грудня 2012 року серед слухачів та студентів факультету менеджменту був проведений конкурс " На кращу кімнату гуртожитку". Конкурс проводився відповідно наказу МОН України від 13 листопада 2007 року №1004 "Про затвердження Примірного положення про студентський гуртожиток вищого навчального закладу", Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку ОРІДУ НАДУ при Президентові України, Положення про надання послуг щодо проживання в гуртожитку ОРІДУ НАДУ при Президентові України, Положення факультету менеджменту " Про конкурс "На кращу кімнату студентського гуртожитку" в 2 етапи.
     В ході першого етапу з 12 по 14 грудня 2012 року всі кімнати оглянула комісія з питань гуртожитку Ради студентського самоврядування факультету менеджменту. Було відібрано 14 кімнат, які мали відмінний вигляд, їх мешканці не малі зауважень за внутрішній порядок та приймали участь у підтриманні порядку в гуртожитку.
     В ході другого етапу комісія в складі: декана факультету менеджменту Воронова О.І, завідувача студентського гуртожитку інституту Бабія І.Є., голови Ради студентського самоврядування факультету менеджменту Євтодія О.М., голови комісії з питань гуртожитку Ради студентського самоврядування факультету менеджменту Кириченко Є.Р., заступника голови комісії з питань гуртожитку Горемульти К. провела огляд визначених кімнат. Кімнати відповідно "Положення факультету менеджменту "Про конкурс "На кращу кімнату студентського гуртожитку" оцінювались за наступними критеріями: санітарний стан кімнат; художньо-естетичне оформлення; обладнання та устрій кімнати; умови для забезпечення навчання; стан збереження майна в кімнаті; активність мешканців у проведенні різноманітних заходів у гуртожитку; дотримання правил внутрішнього розпорядку; підтримання порядку у місцях загального користування; проведення ремонтів.
     Загальні оцінки за критеріями розподілились наступним чином: санітарний стан кімнат - 4,98; художньо-естетичне оформлення - 4,84; обладнання та устрій кімнати - 4,83; умови для забезпечення навчання - 4,88; стан збереження майна в кімнаті - 4,92; активність мешканців у проведенні різноманітних заходів у гуртожитку -4,61; дотримання правил внутрішнього розпорядку - 4,93; підтримання порядку у місцях загального користування; проведення ремонтів -4,89.
     За підсумками конкурсу комісія визначила:
     1 місце - студентки 2 курсу напряму "Менеджмент" Яременко А.В. і Горайчук Д.М. , кімната 507 - 4,48;
     2 місце - студентка 2 курсу напряму "Менеджмент" Савіцька Я.І., кімната 511а -4,42;
     3 місце - слухачка 1 курсу спеціальності "Управління проектами" Дриль М.В. і студентка 3 курсу напряму "Менеджмент" Пінонік А.В., кімната 205б -4,38.
     Переможці, які зайняли призові місця отримали, за сприяння заступника директора інституту з економіко-господарської роботи і розвитку Лук'янчука П.Х., цінні подарунки, які вручив завідувач гуртожитку Бабій І.Є. Інші учасники:
     308а (Синкявичус К.П.-2кМ, Кузнецова Н.В.-1кМ);
     403б (Гнасько О.В.-3кМ, Шершун Н.Б.-3кМ);
     405а (Шутак Н.І.- 2кУП, Шутак Т.І.-1кМ);
     406а (Згурська О.С.-1кМ);
     502а (Огіренко І.В.- 2кМ, Козак А.С.- 3кМ);
     502б (Андрусь М.В. - 4кМ, Кавалерова А.О.- 1кУП);
     511б (Іванова О.О. - 2кМ, Маковозова Ю.С. - 2кМ);
     606а (Вахмяніна А.В. - 3кМ, Токменінова Ю.О.- 3кМ);
     611а (Мазурік К.В.- 3кМ, Освіцінська А.П. - 5кМОіА);
     611б (Цуркан В.В.- 2кМ, Арабаджи Т.В. - 2кМ) отримали Подяки від декана факультету менеджменту
     Урочисте вручення цінних подарунків та подяк відбулось 10 січня 2013 року в приміщенні гуртожитку на 8 поверсі о 15.00 години.



Фотогалерея додається.