Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

Фотогалерея додається.

      12 грудня 2012 року на базі кафедри економічної та фінансової політики Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ) спільно з Орловськім філіалом Російської академії народного господарства і державної служби при Президентові Російської Федерації (ОФ РАНГіДС, м. Орел, Росія) пройшла міжнародна наукова конференція у форматі відеозв'язку "Соціально-економічні процеси і бюджетно-податкова реформа в Україні та в Росії". Під час заходу було охоплено широке коло питань з економічних, соціальних і фінансових напрямків досліджень російських і українських учених.
      Зі вступним словом на початку конференції виступив перший заступник директора інституту А.Г. Ахламов, який передав учасникам привітання та побажання плідної роботи конференції від директора інституту М.М.Іжі.
      Учасниками конференції були:
     
Зі сторони ОФ РАНГіДС:

О.П. Овчіннікова д. е. н., заступник директора філіалу, професор, завідуюча кафедрою економіки та фінансів;
Д.В. Шахов заступник керівника Департаменту фінансів - начальник управління фінансів Уряду Орловської області;
А.В. Плахов заступник завідуючого кафедрою економіки та фінансів;
І.С. Пакуліна к. е. н., заступник начальника навчально-методичного відділу;
І.Є. Кваніна к. е. н., начальник відділу галузевого фінансування Управління фінансів департаменту Уряду Орловської області;
Л.В. Мазур ст. викладач кафедри економіки та фінансів.

Від ОРІДУ:

А.Г. Ахламов д. е. н, професор завідувач кафедрою економічної та фінансової політики;
Ю.К. Маслов к. е. н., голова постійної комісії з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності Одеської обласної ради;
С.М. Козинський к. е. н., доцент кафедри економічної та фінансової політики;
Г.І. Ковальов к. е. н., доцент кафедри економічної та фінансової політики;
О.В. Голинська к. держ. упр. доцент кафедри економічної та фінансової політики;
С.В. Осадчук к. держ. упр. доцент кафедри економічної та фінансової політики;
І.В. Яцкевич к. е. н., доцент кафедри економічної та фінансової політики;
докторанти, аспіранти інституту та магістранти зі спеціалізації "державне управління економікою та підприємництвом".

     З докладами виступили С.В. Осадчук, І.Є. Кваніна, О.В. Голинська, І.С. Пакуліна, Л.В. Мазур.
      В центрі уваги конференції перебували проблеми, безпосередньо пов'язані з фінансовою, правовою та економічною діяльністю органів державного управління. При цьому особлива увага приділена проблемам формування і виконання бюджетних програм, прогнозуванню в бюджетній сфері, удосконаленню податкового законодавства, правових механізмів державного управління в цілому. На думку вчених, саме ці аспекти визначають зміст сьогоднішньої діяльності в правовому полі бюджетної сфери, державних і місцевих фінансів, соціально-економічного розвитку.
      На конференції було підкреслено важливість проблем державного регулювання інвестиційними та інноваційними процесами, стимулювання регіонального соціально-економічного розвитку, бюджетна і податкова реформи. Значна увага у конференції приділена питанням соціально-економічного зростання.
      Під час заходу представники інститутів обмінялися досвідом, обговорили проблемні питання, а також пропозиції щодо подальшої співпраці у зазначеній галузі. Питання, що розглядалися, не оставили байдужими жодного учасника.
      За результатами конференції планується видання збірки тез.