Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

     12 грудня 2012 року Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ) з робочим візитом відвідав Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча з дружиною.
     Керівник дипломатичної установи зустрівся з директором ОРІДУ М.М. Іжею та заступником директора з короткотермінового підвищення кваліфікації - начальником Управління підвищення кваліфікації кадрів С.Г. Давтяном. Під час зустрічі пана Рапча було поінформовано про основні напрямки діяльності інституту, факультети та спеціальності, підвищення кваліфікації кадрів, співробітництво з іноземними партнерами, досягнення колективу. Директор інституту відзначив позитивний досвід співпраці з Генеральним консульством Румунії в Одесі та висловив сподівання на її продовження.
В свою чергу Генеральний консул Румунії в Одесі подякував за запрошення та висловив готовність сприяти у встановленні професійних зв'язків з румунськими навчальними закладами, що займаються підготовкою державних службовців.
     Після зустрічі пан Рапча виступив з презентацією на круглому столі "Вплив ЄС на соціально-економічний розвиток Румунії", що був організований Управлінням підвищення кваліфікації кадрів. Захід проводився в рамках короткотермінового тематичного семінару з підвищення кваліфікації керівників, заступників керівників структурних підрозділів органів виконавчої влади АР Крим, Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, м. Севастополь та кадрового резерву на ці посади за темою: "Європейська інтеграція України". Крім зазначеної цільової аудиторії у круглому столі взяли участь викладачі, аспіранти і слухачі факультету державного управління.




Фотогалерея додається.