Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




     11 грудня 2012 року відбулось засідання кафедри української та іноземних мов, на якому був присутній декан факультету менеджменту Воронов О. І.
Старший викладач Кемарська Т. Г. виступила з аналізом стану студентської дисципліни та навчального процесу на факультеті МО денної та заочної форм навчання, було зроблено наголос на якості навчального процесу за дисципліною "Іноземна мова за професійним спрямуванням".

     Доцент Сазикіна Т. П. проінформувала про стан наукової роботи кафедри за 2012 рік та плани на 2013 рік.

     Зав. кафедрою Черняєва І. А. розповіла про моніторинг навчального процесу, про виконання плану публікацій за 2012 рік та планування на 2013, про роботу мовного клубу та виконання графіку радіотрансляцій. Також викладачі кафедри були ознайомлені з Перспективним планом роботи ОРІДУ на 2013 рік та галузевими стандартами спеціальності "Менеджмент".

     Декан факультету Воронов О. І. підтримує необхідність вивчення іноземної мови майбутніми менеджерами. Нажаль, у поточному році було суттєво скорочено кількість навчальних годин для студентів МО. Студенти 3 курсу звернулись з проханням до декану щодо збільшення годин на вивчення іноземної мови. Серед членів кафедри Холод М.В висловила бажання проводити дані заняття у поточному навчальному році в обсязі 2 годин на тиждень для студентів 3 курсу факультету менеджменту, які надали прохання про збільшення годин на вивчення іноземної мови.

     Викладачі кафедри та декан факультету МО Воронов О. І. опікуються студентською дисципліною під час навчання. Воронов О. І. проаналізував причини низької самоорганізації та невідповідальності студентів та запропонував сумісні кроки для покращення якості навчання. Також було зроблено наголос на необхідній профорієнтаційній та кураторській роботі. Було запропоновано залучати талановитих та успішних студентів до наукової роботи вже з першого курсу.