Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   На початку зустрічі директор інституту Іжа М.М. привітав присутніх з 15 річчям науки державного управління, відзначивши, що незважаючи на "юний вік" науки вона суттєво прогресує і зайняла гідне місце серед гуманітарних наук.
   Директор вказав, що система навчальних закладів Національної академії державного управління при Президентові України знаходиться в стадії реформування відповідно до Указу Президента України "Питання реформування Національної академії державного управління при Президентові України" від 09.12.2011 р., де визначальним напрямом реформування Академії є вдосконалення змісту, форм, методів, засобів навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Тому, М.М. Іжа звернувся до слухачів з проханням надати свої пропозиції щодо підвищення ефективності організації навчального процесу, змісту навчальних програм тощо.
   Перший заступник директора Ахламов А.Г. ознайомив з процедурою вибору напрямку магістерського дослідження та звернув увагу на сновні вимоги щодо підготовки магістерського дослідження.
   Декан факультету державного управління Попов М.П. докладно зупинився на питанні вибору напрямку магістерського дослідження.
   По закінченню зборів М.М. Іжа побажав слухачам реалізувати свої задуми, успіхів у навчанні, сімейної злагоди та здоровя.



Фотогалерея додається.