Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

10 жовтня 2012 року відбулися загальні збори слухачів 3 курсу другого потоку заочної форми навчання факультету державного управління з адміністрацією інституту. У зустрічі брали участь: директор інституту Іжа М.М., декан факультету державного управління Попов М.П., начальник навчально-методичного відділу Фурман С.К., головний спеціаліст навчально-методичного відділу Діденко Т.К.

    Директор інституту Іжа М.М. привітав присутніх та зробив акцент на тому, що Національна Академія продовжує виконувати завдання Президента України щодо реформування головного вищого навчального закладу із підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації державних службовців. Тому пріоритетним напрямом розвитку як академії так й нашого інституту є підвищення ефективності професійного навчання управлінців усіх рівнів. Микола Михайлович Іжа висловів сподівання, що саме на державній атестації випускники підтвердять своїми знаннями спроможність науково-педагогічних працівників виконувати завдання Президента держави.
   У ході проведення зустрічі було висвітлено питання щодо якісної підготовки слухачів до державного іспиту та написання і захисту магістерських робіт; процедури подання магістерських робіт до захисту; терміни та умови проходження попереднього захисту на кафедрах.


Фотогалерея додається.