Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

Директор інституту Іжа М.М. зустрівся із старостами академічних груп 2 курсу ІІ потоку заочної форми навчання факультету державного управління

   05 квітня 2012 року директор інституту Іжа М.М. зустрівся із старостами та представниками академічних груп 2 курсу ІІ потоку заочної форми навчання факультету державного управління з питань організації навчального процесу в інституті, умов проживання в гуртожитку та інші.
   У зустрічі прийняли участь заступник директора з економіко-господарської роботи та розвитку Лук'янчук П.Х., декан факультету державного управління Попов М.П., начальник навчально-методичного відділу Фурман С.К., помічник директора Тихонов Ю.В., головний спеціаліст деканату факультету державного управління Дзиговська О.М.
   На початку зустрічі Микола Михайлович ознайомив присутніх з особливостями впровадження в інституті системи управління якістю, зробив наголос на результатах опитування випускників 2012 року щодо якості надання освітніх послуг.
   Директор інституту ознайомив слухачів з деякими положеннями Указу Президента України № 1110/2011 від 09.12.2011 р. "Питання реформування Національної академії державного управління при Президентові України" та нового Закону України "Про державну службу". Акцентував увагу присутніх на тому, що у березні 2012 року затверджено План дій Національної академії державного управління при Президентові України на 2012 - 2015 роки та відповідний план вже розроблено в інституті.
   На зустрічі було обговорено стан справ та останні події в інституті. Слухачами висловлено слова подяки на адресу керівництва інституту щодо організації навчального процесу та побуту. Старости академічних груп внесли пропозиції щодо подальшого покращення навчального процесу та надання послуг у гуртожитку.
   Директор інституту Іжа М.М. відповів на всі запитання слухачів, запевнив, що всі зауваження будуть уважно опрацьовані та враховані в роботі. Також директор висловів впевненість в тому, що слухачі та випускники Національної академії повинні бути основними суб'єктами впровадження Президентської Програми економічних реформ на 2012 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".


Фотогалерея додається.