Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 грудня 2017 року відбувся робочий візит до інституту делегації Академії суспільних наук КНР, до складу якої увійшли: директор інституту політології Академії суспільних наук КНР професор Фан Нін, радник Державної ради, фахівець у сфері національностей та релігій Хе Хінлян, історик Ши Цзіньбо, помічник-дослідник Ма Фен та працівник департаменту міжнародних зв’язків Юй Цзяньфей. Делегацію супроводжувала Генеральний консул КНР в Одесі Чжао Сянжун та співробітники дипломатичної установи Юй Чжоулінь та Ван Ци.
   Директор інституту М. М. Іжа сердечно привітав почесних гостей, відзначивши давні, дружні стосунки навчального закладу з Генеральним консульством КНР в Одесі. Надалі члени делегації дізналися про історію створення навчального закладу, його структуру, основні напрями діяльності, досягнення колективу, а також досвід співробітництва з китайськими партнерами. У свою чергу, керівник делегації професор Фан Нін висловив подяку за можливість відвідати інститут, ознайомитися з його роботою та виступити перед колективом закладу.
   Після зустрічі представники Академії поспілкувалися з першим заступником директора інституту М. П. Поповим, оглянули музейну експозицію, навчальні аудиторії, актову залу, відвідали кафедру регіональної політики та публічного адміністрування.
   Також відповідно до програми візиту професор Фан Нін виступив з доповіддю на тему «Досвід китайської модернізації» перед науково-педагогічними працівниками, співробітниками, аспірантами та слухачами інституту. У своїй промові вчений висвітлив непростий шлях, який пройшла його країна за останні сорок років, здійснивши економічні та політичні реформи. Особливо було наголошено на успішній реалізації політики відкритості та модернізації, що передбачає побудову демократичного суспільства з китайською специфікою.
   М. М. Іжа від імені інституту подякував професорові Фан Ніну за цікаву і ґрунтовну доповідь, а Генеральному консулу КНР в Одесі – за сприяння в організації візиту.
Фотогалерея додається.