Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 6-8 грудня та 13-14 грудня 2017 році в рамках компоненти 2 «Розбудова потенціалу» швейцарсько-української програми EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» у м. Луцьк на базі Волинського центру інновацій в електронному урядуванні відбувся тренінг з питань е-урядування та е-демократії для публічних службовців Волині.
   14 грудня в рамках роботи тренінгу було проведена лекція «Інформаційно-телекомунікаційна інфраструктура е-урядування на національному, регіональному та місцевому рівнях» у режимі відеоконференції завідувачем кафедри інформаційних технологій та систем управління Ю. Пігарєв
   Під час проведення лекції було розглянуто низку питань, а саме: категорійно-понятійний апарат, світовий досвід стандартизації архітектурних рішень для системи е-урядування та рівні ІТ-архітектури системи е-урядування. Були розглянути такі питання: інфраструктурний рівень ІТ-архітектури системи е-урядування (телекомунікаційний підрівень {Державна захищена мережа}, технічний підрівень {центри обробки даних (G-cloud)}, технологічний підрівень, нормативно-правове забезпечення інфраструктурного рівня ІТ-архітектури системи е-урядування та програми та проекти інформатизації а також досвід їх реалізації, прикладний рівень ІТ-архітектури системи е-урядування {підрівень додатків, презентаційний та канальний підрівні}. Ілюстрація прикладів моделювання систем з різних точок зору (організаційної, функціональної, структури даних та процесів) було проведена за допомогою системи ARIS Express.




Фотогалерея додається.