Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Цьому заходу передувала велика та кропітка робота: починаючи з вересня місяця представниками трудового колективу, студентами, слухачами, а також випускниками інституту було організовано благодійну акцію, зібрані кошти, що витрачені на придбання канцтоварів, наборів для творчості та солодощів для дітей. Приємно усвідомлювати, що з кожним роком все більше представників інституту долучається до благодійної акції.
   Захід організовано заступником начальника відділу комунікацій Фольгіною Т.О. та деканом факультету менеджменту та бізнес-технологій Євстюніною Ю.В. при підтримці директора інституту Іжи М.М. Більше 30 студентів, слухачів, співробітників та випускників інституту взяли участь у дружньому візиті до Михайлівської школи-інтернату.
   У цьому році творча програма проходила під гаслом «Кожна дитина має супер здібності», тож відкрили свято чотири супергерої із дитячих коміксів, які демонстрували свої здібності та допомагали розкрити дітям їх потенціал. Серед дітей розпалилася справжня конкуренція, адже переможці конкурсів та естафет мали можливість перетворитися на улюблених персонажів за допомогою «боді-арту». При підтримці слухачів та студентів дітлахи власноруч створювали новорічні прикраси та невеличкі подарунки, ляльки-мотанки у вигляді янголів, відтворювали сюжети українських казок та безліч іншого. Загалом було представлено декілька майстер-класів, які також розвивали потенціал та творчі супер здібності.
   Наприкінці заходу декан факультету менеджменту та бізнес-технологій Юлія Віталіївна Євстюніна, від імені директора інституту Миколи Михайловича Іжі та колективу навчального закладу, привітала з наступаючими святами, а слухачі і студенти інституту вручили вихованцям школи-інтернату подарунки. Директор школи-інтернату Віктор Андрійович Спориш, педагогічний колектив та вихованці подякували представникам інституту за цікаву концертну програму, подарунки та запросили й надалі приїздити до них у гості.
   Цьогорічне свято запам’яталось усім присутнім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.
Фотогалерея додається.