Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   29 листопада 2017 року доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Степан Давтян, доцент кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Віктор Комаровський, завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів Наталія Привалова та головний спеціаліст відділу комунікацій Андрій Маєв взяли участь в урочистому прийомі з нагоди Національного Дня Румунії. Серед запрошених гостей були співробітники органів публічної влади та вищих навчальних закладів, керівники дипломатичних місій, духовні особи, журналісти та представники румунської діаспори.
   Відкрив урочистий прийом Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча, який у своїй промові підкреслив велике значення національного свята для румунського народу, а також висловив задоволення з приводу успішного розвитку співпраці між Румунією та Україною та зміцнення дружніх добросусідських відносин народами обох країн.
   Також з вітальними промовами до гостей звернулися: заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло та заступник Одеського міського голови Павло Вугельман.
   Степан Давтян від імені керівництва інституту привітав Генерального консула з нагоди Національного Дня Румунії, та щиро подякував за багаторічну співпрацю і підтримку з боку дипломатичної установи партнерських зв’язків інституту з румунськими навчальними закладами.
Фотогалерея додається.