Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   9 листопада 2017 року в приміщенні актової зали Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулося урочисте святкування Дня факультету публічного управління та адміністрування та Дня факультету менеджменту та бізнес-технологій.
   На святкуванні були присутні керівництво, науково-педагогічні працівники, співробітники, слухачі та студенти інституту, гості та випускники минулих років. Також до святкування долучилися майбутні абітурієнти - учні випускних класів загальноосвітніх шкіл Лиманського району Одеської області.
   Ведучі церемонії – студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій Єлізавета Літінська та Олексій Малишенко.
   На початку заходу привітав всіх присутніх зі святом директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа. Микола Михайлович згадав історію створення факультетів, відзначив досягнення нашого колективу за минулий рік, підкреслив важливу роль студентського самоврядування в житті та розвитку інституту, а також побажав всім присутнім успіхів, миру та добра. В урочистій атмосфері директор відзначив Почесною грамотою інституту професійні досягнення членів науково-педагогічного колективу. Почесні грамоти отримали: Вишневська В.М. – доцент кафедри проектного менеджменту, Майданюк С.І. – доцент кафедри менеджменту організацій, Макарова І.О. – доцент кафедри електронного урядування та інформаційних систем, колектив кафедри української та іноземних мов на чолі з завідувачем Колісніченко Н.М.
   Зі словами вітання звернулися до присутніх декани факультетів – Куспляк Ігор Сергійович та Євстюніна Юлія Віталіївна. Подяками деканів були відзначені успіхі найбільш активних у творчості, громадському житті, наполегливих у навчанні слухачів та студентів. Подяку декана факультету публічного управління та адміністрування оголошено слухачам денної форми навчання: Бєломестних Поліні, Іванченко Олесі, Кучерову Сергію, Лісовій Марині, Максименко Віті, Сервецькій Марії.
   Подяку декана факультету менеджменту та бізнес-технологій оголошено студентам: Різову Андрію, Українець Інні, Тусику Віктору, Сусліній Дарї, Вороні Дмитру.
   За спортивні досягнення Грамоти отримали студенти: Стоянов Іван, Літінська Єлізавета та Якименко Ольга.
   Увазі присутніх була представлена святкова шоу-програма «ОРІДУ в ефірі», підготовлена студентами та слухачами інституту. В рамках програми колектив інституту привітав дитячий хореографічний колектив «Дитинство» під керівництвом Олени Бурдейної – випускниці інституту.
   До урочистого святкування долучилися представники студентського самоврядування Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові Україні. Директор інституту М.М. Іжа особисто зустрівся з делегацією та привітав гостей. Від імені керівництва та всього колективу зі словами вітання до присутніх зі сцени звернулася голова студентського самоврядування – Султанова Аліна, яка презентувала пісню та святковий торт!
   Ми вітаємо всіх з подвійним святом!
Фотогалерея додається.