Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   31 жовтня 2017 року директор інституту Іжа М.М. зустрівся зі слухачами 2 курсу І потоку заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування з поточних питань організації навчального процесу.
   У вітальному слові директор звернув увагу присутніх про необхідність опанування теоретичного матеріалу з метою подальшого практичного впровадження, зокрема щодо державної кадрової політики, відповідальності за прийняття рішень, інтеграційних процесів, що відбуваються в Україні. Особливий акцент у виступі було приділено ключовим доповідям та панельній дискусії з актуальних питань децентралізації влади, реформування місцевого самоврядування та кадрового забезпечення органів публічної влади, яка відбулася 27 жовтня 2017 року в рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю «Реформування публічного управління: теорія, практика, міжнародний досвід».
   Крук В.Т., яка є уповноваженою особою з питань запобігання корупції в інституті, проінформувала слухачів про дотримання вимог антикорупційного законодавства України та запровадження в інституті лінії для повідомлень про корупційні правопорушення.
   Начальник відділу профорієнтації та конкурсного відбору Гулєвич А.Ю. проінформувала про профорієнтаційні заходи щодо вступу до інституту в 2018 році.
   Декан факультету Куспляк І.С. та головний спеціаліст сектору забезпечення якості освітнього процесу Діденко Т.К. проінформували слухачів про процедуру затвердження напрямків магістерського дослідження та закріплення керівників.
   На зустрічі було обговорено стан справ та останні події в інституті. Слухачами висловлено слова подяки на адресу керівництва інституту щодо організації навчального процесу.
   За підсумками зустрічі директор інституту надав відповідні доручення.
Фотогалерея додається.