Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   30 жовтня 2017 року директор інституту Микола Іжа та завідувач сектору міжнародних зв’язків Андрій Маєв на запрошення Генерального консула Туреччини в Одесі взяли участь в урочистому прийомі з нагоди 94-ої річниці заснування Турецької Республіки.
   На прийом, що проходив у готелі «Брістоль» у м. Одеса, були запрошені представники органів публічної влади, керівники та співробітники вищих навчальних закладів, іноземні дипломати, бізнесмени, діячі культури, та журналісти.
   Відкрив урочистий прийом Генеральний консул Туреччини в Одесі Уфук Тогрул, який зачитав вітання з днем Національного свята від Президента Турецької Республіки Реджепа Тайіпа Ердогана. Турецький дипломат підкреслив успішне співробітництво його країни з Одеським регіоном та запевнив, що й надалі докладатиме зусиль для подальшого розвитку двосторонніх відносин. Також з вітальними промовами до гостей звернулися перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук та заступник міського голови Петро Рябоконь.
   Микола Іжа особисто привітав Генерального консула з нагоди Національного свята та висловив сподівання на продовження двосторонньої співпраці.
Фотогалерея додається.