Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   З вітальними словами та найкращими побажаннями до жінок звернулись голова слухацького самоврядування Володимир Сироватко, його заступник Олександр Дібров та представники груп.
   Глибоку повагу і безмежну вдячність за витримку, мудрість висловив слухачкам заступник декана Яценко Володимир Архипович та побажав їм щастя, кохання, вічної молодості й сімейного затишку.
   Окрім побажань дівчатам були вручені квіти, як символ весни, краси, радості, гарного настрою, а також подарунки.

8 березня - День Жінки!

   8 березня - свято, яке традиційно вважається днем жіноцтва. Не вдаючись до історії цього дня, маємо наразі те, що склалось протягом вже не одного покоління цілком природно.
    Від щирого серця хочеться привітати всіх наших красунь та розумниць. Не інакше - День Жінки - має бути особистим святом кожної свідомої людини. Людини, небайдужої до природних цінностей та найперших людських пріоритетів. Рід. Сім'я. Мати, сестра, бабуся, подруга, - всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. А людина - істота суспільна. Для чоловіків крім того - дівчина, дружина, особливо дружина - уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя.
   Шануймо жінок. Даруймо їм привітання, квіти, увагу. Зробімо їх життя комфортнішим, зручнішим, сповненим кохання та радості. Зробімо їх життя щасливішим. Хіба не в цьому мета позитивно свідомого існування людини - робити життя того, кого цінуєш - кращим? Без жінки уявити наш світ неможливо. І він - цей світ - у якому є жінка - прекрасний. Зі святом дорогі Жінки!

Фотогалерея додається.