Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

    Тепла атмосфера, хороший настрій, святковість, урочистість і навіть певна помпезність панували цього дня в актовій залі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Першим привітав факультет зі святом директор інституту Іжа Микола Михайлович, який підвів підсумки 11-річного існування факультету, відзначив значні перемоги та побажав подальшого процвітання.
    Голова Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України Юрій Работін вручив Миколі Михайловичу посвідчення члена Національної спілки журналістів України. До вітальних слів також приєднався декан факультету Попов Микола Петрович, він вручив слухачам 2-го курсу денної форми навчання дипломи за успіхи у навчанні та участь у громадському житті інституту. Святковий концерт розпочав ансамбль "Дитинство" під керівництвом випускниці нашого інституту Аліни Яковчук.
    Ірина Красиліна, солістка Одеського Національного академічного театру опери та балету, лауреат міжнародної театральної премії імені Лео Віташинського, слухачка третього курсу нашого факультету, піснею привітала всіх присутніх.
    З привітанням виступили слухачі першого та другого курсів денної форми навчання. Концертна програма пройшла під гаслом "Мистецтво жити в Одесі".
    Голова слухацького самоврядування Герасевич Євгеній вручив пам'ятні подарунки та дипломи кафедрам інституту та окремим викладачам.
    Звучали пісні у виконанні слухачів другого курсу Юрія Венгровського, Олени Денисенко та Наталії Юрченко.
    У святкових заходах взяли участь: керівництво інституту, викладачі та працівники, а також слухачі та випускники факультету державного управління.
    Завжди приємно усвідомлювати, що у нашому інституті є таланти, що процес навчання поєднується із творчістю, що момент слухацького життя у вигляді свята дня факультету є проявом єдності, радості та доброти слухачів, випускників, викладачів та працівників інституту.
    Хочеться висловити щиру подяку всім, хто допомагав організувати це яскраве свято, та тим, хто причетний до життя факультету державного управління.



Фотогалерея додається.