Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З метою підвищення рівня професійної компетентності та на виконання нормативно-правових документів щодо професіоналізації державних службовців – представники органів публічної влади України щорічно підвищують кваліфікацію.

В період з 08 по 09 червня в рамках спеціальної короткострокової програми «Організація діяльності державних службовців» підвищили кваліфікацію 58 державних службовці Одеської області.

Навчання проводилося за дистанційною формою з використанням сервісу Google Meet в режимі реального часу. Для проведення занять були залучені кращі практики і науковці у сфері державного управління, а саме:
- заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України в Одеській, Миколаївський та Херсонській областях, Автономній республіці Крим та м. Севастополі – Оксана Янас;
- начальник управління з питань персоналу апарату Одеської обласної державної адміністрації – Тетяна Бурлаченко;
- завідувач кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор – Людмила Приходченко;
- завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління – Наталія Привалова.

Відповідно до навчальної програми проведено вебінари за актуальними темами, а саме:
- «Відповідальність державних службовців за порушення норм законодавства»;
- «Правовий статус державного службовця та деякі аспекти проходження державної служби»;
- «Формування команди та організаційна культура в органах публічної влади»;
- «Основні принципи організації роботи державних службовців: посадові обов’язки, планування роботи, професійне навчання і стимулювання діяльності».

Навчання мало практичне спрямування та дало можливість учасникам семніару поглибити і закріпити знання щодо проходження державної служби в умовах реформ. Учасники обмінювалися кращим досвідом та отримали вичерпні відповіді на численні запитання щодо проходження державної служби.

Також під час семінару Наталія Привалова поінформувала всіх учасників про діяльність інституту та особливості вступної кампанії 2021 року.

По завершенні навчання слухачі подякували керівництву, викладачам і організаторам навчання за високий професіоналізм і плідну діяльність.

Фотогалерея