Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У період з 13 по 20 травня відбулося підвищення кваліфікації у дистанційній формі 18 посадових осіб виконавчих органів Одеської міської ради за спеціальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова та культура ділового спілкування в органах публічної влади».

Під час занять слухачі мали змогу опанувати такі питання: «Українська мова – державна мова в Україні. Поняття національної та літературної мови», «Ділові папери як засіб писемної комунікації», «Особливості використання частин мови в діловому тексті» які довела Стойкова Г.Г.

Практичні заняття: «Зміни в українському правописі. Граматичні форми власних назв. Графічні норми та правила», «Особливості уживання числівника в ділових паперах. Закінчення іменників чоловічого роду в родовому відмінку однини залежно від їхньої значини. Особливості вживання дієслівних форм у ділових паперах» провела Шматоваленко Л.С.

Велику зацікавленість у слухачів викликав тренінг на тему «Наукові основи НЛП та сугестивної лінгвістики. Базові поняття та основні постулати НЛП і профайлінгу», які висвітила Ковалевська А.В.

Слухачами було зазначено, що навчальний процес безумовно є актуальним, пізнавальним у сприйнятті для кожного

Фотогалерея