Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


26 травня в онлайн-режимі проведено вибори на пост голови студентського самоврядування. Усього у онлайн-виборах взяли участь 55% студентів денної форми навчання. За результатами підрахунку голосів, новою головою студентського самоврядування інституту стала студентка 1 курсу факультету публічного управління і адміністрування Ірина Гук, отримавши 55% голосів виборців. Після закінчення підрахунку та оприлюднення результатів у соціальних мережах, Ірина Гук представила новий склад студентського самоврядування інституту, призначений у відповідності до нової редакції Положень про студентське самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Заступниками голови призначено Ганну Кривенко (факультет публічного управління) та Романа Нестеренка (факультет менеджменту та бізнес-технологій), секретарем правління став Денис Тешку, комітети очолили: Дмитро Чуприна (комітет захисту прав студентів), Олександра Згорська (комітет науково-дослідний, міжнародних та міжвузівських зв’язків), Юлія Попова (культурно-просвітницький комітет), Михайло Жолобок (спортивно-оздоровчий комітет), Наталія Чунакова (PR-комітет та прес-центр).

Згідно Положення, голова студентського самоврядування, його заступники, а також голови комітетів науково-дослідного, міжнародних та міжвузівських зв’язків та захисту прав студентів входять до складу комісії з моніторингу освітніх програм та процесів. Діяльність правління, розпочинаючи з поточного року, контролюватиметься комісією з аудиту адміністративної діяльності, до складу якої увійшли Віктор Тусик, Євгенія Шпак та Михайло Терехов.

Вітаємо новообрану голову та її команду із перемогою та бажаємо успіхів у втіленні передвиборчої програми та чекаємо на нові креативні проекти від студентського самоврядування.

Фотогалерея