Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


11 – 12 вересня 2019 року

В інституті відбувся тематичний семінар за короткостроковою програмою, безпосередньо пов`язаною с профілем кафедри, «Інформування громадськості про державну політику у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України» для державних службовців структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій Одеської області з питань комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності.
У відкритті семінару взяли участь директор ОРІДУ Микола Іжа, перший секретар Представництва Міністерства закордонних справ в м. Одесі Анна Гончарова, представник EUBAM Ірина Пріванту, завідувач сектору організації семінарів за договорами відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ Людмила Шматоваленко та ін., які наголошували на важливості ефективно працювати задля утвердження в українському суспільстві свідомої підтримки членства України в Європейському союзі та Євроантлантичному альянсі.
Заняття проходили у форматі інтерактивного навчання, жвавої дискусії, круглих столів, змістовних та цікавих практичних занять, у ході яких слухачі мали змогу активно долучитися до розгляду проблемних питань, отримати кваліфіковані консультації. Активними учасниками в організації та проведенні семінару були практично всі науково-педагогічні працівники кафедри на чолі з її завідуючою Валентиною Кривцовою: професор Валерій Горячук, доценти Наталія Кадук, Олена Кривцова, Віктор Комаровський, Олександр Остапенко, Іван Усатюк, а також старший методист Вікторія Зайченко. В унісоні подій заходу перебував й голова Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України, Заслужений журналіст України Юрій Работін.
За результатами проведеного семінару його учасники одностайно дійшли висновку, що мета навчання досягнута, а викладений матеріал актуальний та корисний.



Фотогалерея