Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Загальноінститутська ділова гра-квест за міжнародної участі «Перша миля»


12 вересня в інституті пройшла загальноінститутська ділова гра-квест за міжнародної участі «Перша миля». Цьогоріч традиційний адаптаційний захід для перших курсів денної форми навчання проводився у незвичайному форматі ділової гри з елементами квесту: студенти мали розробити власний проект та здобути ресурси для його реалізації, розгадуючи загадки та виконуючи різні завдання у командах. Цікавий досвід отримали і старшокурсники, які за лічені дні перетворились на асистентів, акторів та фотографів – саме завдяки їх управлінським талантам, учасники квесту змогли подолати всі перешкоди та налагодити командну роботу. Вражає цього річ і кість учасників: понад 110 чоловік долучилось до роботи в заході, створивши 10 команд. А почесними учасниками квесту стали студенти правового факультету Університету м. Бєлосток, які перебувають в інституті в рамках II українсько-польської осінньої школи.
Почесними експертами, які оцінювали роботу команд та надавали зворотній зв’язок стали начальник управління Малиновського Центру надання адміністративних послуг Денис Кравченко та голова ГО «Центр Демократичного Розвитку Молоді «Синергія» Юлія Котельникова, а також співробітники інституту – професор кафедри проектного менеджменту Михайло Левін, доцент кафедри проектного менеджменту Олександр Яценко, доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Юлія Євстюніна, завідувач сектора організації семінарів за державним замовленням Наталія Привалова, методист деканату публічного управління та адміністрування Ольга Граматик, доцент кафедри менеджменту організацій Олена Журавель та Олена Маковєєва та начальник відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова.
Наприкінці заходу учасники презентували результат роботи над своїми проектами, а також отримали зворотній зв’язок від експертів, які протягом всієї ділової гри-квесту спостерігали за командами та оцінювали їх за різними аспектами, звертаючи особливу увагу на лідерські якості учасників та навички командної роботи.
Захід організовано спільними зусиллями відділу комунікацій, кафедри проектного менеджменту, студентського самоврядуванням інституту за підтримки деканатів факультетів публічного управління і адміністрування та менеджменту і бізнес-технологій.

Фотогалерея