Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту провів зустріч з представниками Університету «Нижній Дунай» (м. Галац, Румунія)


28 травня 2019 року директор інституту Микола Іжа провів робочу зустріч з науковцями Університету «Нижній Дунай». До складу румунської делегації входили декан факультету юридичних, соціальних та політичних наук професор Флорін Тудор і викладач кафедри адміністративних наук і регіональних досліджень доктор Валентина Корнеа.
Зі сторони інституту на зустрічі були присутні: перший заступник директора Микола Попов, декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Куспляк, завідувач кафедри публічного управління та регіоналістики Людмила Приходченко, завідувач кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Тетяна Пахомова, в. о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова та доцент кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Віктор Комаровський.
Під час зустрічі представники закладів обговорили питання розвитку міжнародної академічної співпраці шляхом реалізації наукових проектів, а також відзначили важливість співробітництва у сфері міждисциплінарних досліджень. Микола Іжа особливо підкреслив наявність практичних результатів співпраці закладів-партнерів у вигляді спільних монографій та висловив сподівання на її подальший розвиток.
Представники румунської делегації зустрілися з науковцями кафедр інституту з метою представлення спільної наукової монографії «Public Administration and Practice of Local Development of Eastern Partnership Countries», а також обговорили пропозиції щодо спільних проектів.
За підсумками візиту обидві сторони висловили слова вдячності за продуктивну співпрацю та сподівання на успішну реалізацію досягнутих домовленостей.

Фотогалерея