Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Атмосферність та сучасність – запорука успіху нових українських шкіл м. Южного


Кафедра регіональної політики та публічного адміністрування продовжує профорієнтаційну роботу щодо популяризації спеціальності «Публічне управління та адміністрування» в навчальних закладах Одеської області. Доцент кафедри Василь Чорнолуцький, студентка 1 курсу бакалаврської програми підготовки Тетяна Кулакова та слухачка 2 курсу магістерської програми підготовки Анастасія Рокотянська відвідали загальноосвітні школи м. Южний.
Першою школою з якою пощастило познайомитись була Южненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1. Директор школи Олена Баранецька Григорівна зібрала учнів випускних класів в актовій залі, де представники інституту змогли презентувати ОРІДУ НАДУ при Президентові України та поспілкуватися з учнями, які активно задавали питання та цікавилися можливістю подальшого працевлаштування. По закінченню заходу Олена Григорівна провела екскурсію по школі, якою дійсно можна пишатися, велика спортивна зала з новим інвентарем, кабінет психолога з сучасними техніками проведення психологічних консультацій, кімната розвантаження для школярів та вчителів – все це демонструє високий рівень підготовки сучасних школярів.
Другим по маршруту був Комунальний заклад «Южненський навчально-виховний комплекс імені В’ячеслава Чорновола (гімназія – загальноосвітня школа І ступеня)», директором якого є Прокопечко Тарас Михайлович. На сайті закладу написані такі слова: «НВК імені В’ячеслава Чорновола – це маленька держава, яка має свої символи, традиції, живе за власними законами, та водночас – це велика родина, у якій кожен є значимим та важливим!» – все це відчувалося при відвідуванні закладу. Гарна атмосфера, різнокольорові меблі та привітні школярі піднімають настрій та сприяють спілкуванню.
Комунальний заклад «Южненська Авторська М.П.Гузика експериментальна спеціалізована загальноосвітня школа-комплекс І-ІІІ ступенів» ще один заклад в якому побували представники інституту. Ця школа визнана однією з найкращих в Європі (рішенням ради з питань освіти ЮНЕСКО від 17.04.1994) підтримувати школу на високому рівні продовжує директор Гузик Надія Валентинівна, якій ми вдячні за можливість провести профорієнтаційний захід з учнями 10-11 класів!
Висловлюємо подяку управлінню освіти та всім директорам шкіл м. Южного за можливість поспілкуватися з майбутніми випускниками та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Фотогалерея