Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Візит до інституту делегації Генерального консульства КНР в Одесі


Кафедра регіональної політики та публічного адміністрування, на чолі завідувача кафедри Пахомовою Тетяною Іванівною, за участі викладачів кафедри доцентів Чорнолуцького Василя Павловича, Чебана Олександра Івановича, Нагорної Ірини Володимирівни та професорів Балабаєвої Зінаїди Василівни та Якубовського Олексія Петровича, а також провідного фахівця кафедри та слухачки магістерської програми Рокотянської Анастасії прийняли активну участь у Дні відкритих дверей в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Під час заходу завідувач кафедри та науково-педагогічні працівники презентували учням загальосвітніх шкіл бакалаврську програму підготовки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», детально розповіли про можливості, які відкриваються перед студентами та слухачами нашого інституту у період навчання, а також побажали майбутнім абітурієнтам пройти шлях від бакалавра до аспіранта, від студента до міністра.
Провідний фахівець кафедри Рокотянська Анастасія творчо та натхненно, на високому рівні провела для майбутніх бакалаврів вікторину щодо розвитку держави та державного управління в Україні. Метою такого заходу було створення позитивного іміджу нашого інституту та кафедри у школярів. За правильні відповіді всі присутні отримали призи. А якщо виникали труднощі з наданням відповіді, то учням з радістю допомагали доценти та професори кафедри.
За допомогою такого підходу до спілкування з сучасною молоддю члени кафедри прагнули підкреслити унікальність, професійність, успішність, сучасність та родинність нашого інституту.

Фотогалерея