Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   26 жовтня 2018 року в інституті відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція за міжнародної участі «Реформування публічного управління та адміністрування: теорія, практика, міжнародний досвід».
   Після панельної дискусії роботу було продовжено у 10 секціях. На секції № 6 було проведено обговорення коло питань у сфері інноваційних технологій в електронному управлінні. Модератором секції виступив завідувач кафедри електронного урядування та інформаційних систем Ю. Пігарєв. Він зупинився на впливі технологічного розвитку на суспільство, який призводить до глобальних змін, з якими стикається Україна і весь світ на шляху цифрових перетворень, а також вплив цифрових технологій на діяльність органів публічного управління. Підкреслив, що саме два роки тому, а саме 28 жовтня 2016 року, розпочала функціонувати навчально-наукова лабораторія «Інноваційні технології в електронному врядуванні», створеною в рамках програми EGAP (Е-governance for Accountability and Participation) «Електронне урядування задля прозорості влади та участі громади» в Україні, було надано стислий аналіз роботи навчально-наукової лабораторії.
   На засіданні секції були заслухувано ряд цікавих доповідей.
   Найбільшу увагу привернув виступ головного спеціаліста організаційного відділу апарату Херсонської обласної державної адміністрації, координатора проекту iGov у Херсонській області П. Куліка «Взаємодія влади та громадськості у процесі впровадження електронних послуг (досвід Херсонської області)». Після доповіді розгорнулася плідна і конструктивна дискусія в якої прийняли участь начальник координації адміністративних послуг та інформатизації департаменту Одеської обласної державної адміністрації К. Патрашку, заступник директора департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради В. Попов, координатора проекту «Електронне урядування задля прозорості влади та участі громади» (EGAP) в Одеській області І. Копиченко, викладачі кафедри електронного урядування та інформаційних систем І. Макарова, І. Куспляк та
   Л. Сметаніна, слухачі другого курсу заочного форми навчання зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» спеціалізації «Електронне управління».
   На останок модератор секції Ю. Пігарєв підвів підсумки та щиро подякував усіх учасників з плідною роботою та побажав успіхів у роботі та навчанні.

Фотогалерея додається.