Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 жовтня 2018 року в Інформаційному центрі Європейського Союзу при Одеському національному економічному університеті (ОНЕУ) пройшов семінар «Шенгенська зона: наскільки безпечні кордони Європи», що був організований спільно з ОРІДУ НАДУ при Президентові України. У заході взяли участь доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв та стажер відділу комунікацій – студент Університету м. Бамберг (Федеральна земля Баварія, ФРН) Мартайн Інгмар Хаас, запрошений у якості головного спікера.
   На початку заходу, робочою мовою якого була англійська, Андрій Маєв привітав аудиторію від імені керівництва інституту та відзначив актуальність семінару в контексті європейської інтеграції нашої держави та нових можливостей розвитку академічних контактів у зв’язку з запровадженням безвізового режиму між ЄС та Україною. Мартайн Інгмар Хаас виступив з презентацією, у якій розповів про історію укладання Шенгенської угоди, її основні положення та перспективи реалізації, а також сучасні виклики у сфері міграційної політики на європейському континенті. Після презентації доповідач відповів на численні запитання від аудиторії, що стосувалися як тематики семінару, так і особистих вражень стажера від знайомства з Україною та Одесою.
   Наприкінці заходу керівник Інформаційного центру ЄС Ірина Шостак подякувала представникам ОРІДУ НАДУ за сприяння в організації заходу та висловила сподівання на продовження співпраці.

Фотогалерея додається.