Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   10 вересня 2018 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України розпочалася спільна українсько-польська осіння школа, що проводиться в рамках співпраці з Університетом м. Бєлосток (Польща). В урочистому відкритті заходу, учасниками якого стали 8 представників польського університету – партнеру, взяли участь перший заступник директора інституту Микола Попов, декан факультету менеджменту та бізнес-технологій Юлія Євстюніна, доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв та провідний фахівець відділу комунікацій Наталія Нефьодова.
   Микола Попов від імені директора інституту привітав учасників з початком осінньої школи та побажав плідної і результативної роботи. У свою чергу керівник польської делегації доктор Ярослав Матвеюк щиро подякував за запрошення відвідати ОРІДУ НАДУ при Президентові України та висловив надію на подальший розвиток співпраці.
   Програмою заходу, що триватиме до 14 вересня, передбачено обговорення широкого кола питань щодо реформування публічної служби, системи підготовки управлінських кадрів, надання адміністративних послуг, розвитку громадянського суспільства тощо.