Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   27 червня 2018 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра студентам кафедри Менеджменту організацій зі спеціальності «Менеджмент». У цьому році кафедра випустила бакалаврів денної та заочної форм навчання.
   З привітальнім словом від керівництва інституту виступив перший заступник директора ОРІДУ НАДУ Попов М.П. та декан факультету менеджменту та бізнес-технологій Євстюніна Ю.В.
   Від кафедри Менеджменту організацій випускників привітала завідуюча кафедрою Красностанова Н.Е., яка побажала новим бакалаврам всіляких успіхів як у професійній діяльності так і подальшому навчанні.
   Від імені випускників виступили Різов А. та Дімітрова А. Вони висловили слова щирої подяки усім викладачам, які працювали з ними протягом усіх чотирьох років навчання.
   За результатами навчання п’ять випускників отримали дипломи з відзнакою: Вдовиченко О., Дімітрова А., Різов А., Українець І., Чебану Н.
   Церемонія проходила у теплій, святковій атмосфері. У залі були присутні випускники, їх родичі, почесні гості, викладачі, які протягом усіх чотирьох років працювали з випускниками бакалаврату та адміністрація інституту.
   Колектив кафедри Менеджменту організацій бажає всім випускникам бакалаврату бути цілеспрямованими, не втрачати своїх амбіцій, енергії та наполегливості, вірити в себе і свої можливості, зробити успішну кар’єру за отриманою спеціальністю та продовжити навчання у магістратурі!
   Успіхів Вам, дорогі Випускники!

Фотогалерея додається.