Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Після успішного захисту проекту стратегії розвитку сфери туризму Вилківської міської об’єднаної територіальної громади слухачі спеціалізації «Місцеве самоврядування» (далі – МС) вирішили своїми очима побачити мальовничий населений пункт розташований прямо в дельті Дунаю – м. Вилково.
   Незвичайність міста полягає в тому, що стара його частина розташована на воді. Тому вулицями в місті служать канали, по яких переміщаються переважно на місцевих "гондолах" і моторних човнах, які є найпопулярнішим транспортом в місті.
   Слухачі спеціалізації МС відвідали екскурсію на катері по Дунаю, під час якої побували на "нульовому кілометрі" - в місці впадання Дунаю в Чорне море, а також помилуватися мальовничою природою Дунайського біосферного заповідника.
   Під час перебування в місті Вилково всі були приємно вражені місцевими краєвидами, але також слухачі переконалися, що є необхідним вдосконалення сфери туризму, підвищення якості інфраструктури та створення нових туристичних послуг, саме це було запропоновано ними в стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади.

Фотогалерея додається.