Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   14 березня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся «круглий стіл «Шляхи локалізації Цілей сталого розвитку в Одеській області» в рамках міжнародного проекту Австрійської агенції розвитку та програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей».
   Модератором заходу виступив Мустафа Саит Ахметов, програмний координатор ПРООН.
   На початку «круглого столу» директор інституту Микола Іжа привітав присутніх, підкресливши актуальність теми заходу та наголосив, що Проект повинен забезпечувати поширення знань та набутого досвіду щодо сталого розвитку регіонів.
   Відкриваючи роботу «круглого столу», Хендрік ван Зіл, міжнародний менеджер проекту, детально зупинився на розумінні поняття «сталий розвиток» та на практичному досвіді реалізації Проекту. В ході обговорення питань «круглого столу» прийняли активну участь Анна Білявська, Тетяна Маяк, координатори ПРООН в Одеській області; Лідія Карпенко, професор Одеського національного політехнічного університету; Ірена Надем’янова, директор департаменту інвестицій та міжнародного співробітництва Одеської обласної ради; Артем Мішин, представник департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОДА; науково-педагогічні працівники, аспіранти, докторанти ОРІДУ; представники Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради.
    Підбиваючи підсумки, учасники ще раз наголосили на важливості сталого соціально-економічного розвитку регіонів. Усі сторони висловили сподівання на продовження співпраці та проведення спільних заходів у майбутньому.