Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   На замовлення голови Вінницької обласної державної адміністрації Коровія В.В. в період з 05 по 16 лютого 2018 року відділом підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України спільно з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області вперше в Україні проводився виїзний семінар за професійною програмою з підвищення кваліфікації державних службовців 1-5 груп оплати праці Вінницької області.
   Під час відкриття семінару перед присутніми виступили голова Вінницької обласної державної адміністрації Коровій В.В. та керівник апарату Вінницької обласної державної адміністрації Бойко В.О., які підкреслили важливу роль Одеського регіонального інституту державного управління у професіоналізації посадових осіб органів публічної влади Вінницької області. Також у відкритті семінару взяли участь начальник відділу з питань персоналу апарату Вінницької обласної державної адміністрації Герасимюк К.Х. та завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням Привалова Н.В., які поінформували слухачів порядок проведення занять в рамках семінару, основні завдання нового формату підвищення рівня професійної компетентності та очікувані результати.
   В семінарі за професійною програмою підвищили кваліфікацію 20 керівників структурних підрозділів Вінницької облдержадміністрації, серед яких були Бойко В.О. – керівник апарату, Вовченко С.Д. – директор департаменту цивільного захисту, Грабович Л.О. – директор департаменту охорони здоров’я, Заболотна Н.М. – директор департаменту соціальної та молодіжної політики, Мережко В.М. – директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку, Ткачук М.Ф. – директор департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та інші представники Вінницької обласної державної адміністрації та райдержадміністрацій Вінницької області.
   У рамках семінару обговорювалися актуальні питання щодо підготовки, прийняття та організації виконання управлінських рішень в органах публічної влади, запобігання і протидії проявам корупції в органах публічної влади, формування та виконання місцевих бюджетів. Практичні аспекти висвітлювалися з питань політики децентралізації в Україні, ефективності діяльності органів публічної влади: практичні кроки впровадження внутрішнього контролю та інше.
   По завершені навчання всі слухачі семінару успішно склали тест та отримали свідоцтва державного зразка.
   Під час підведення підсумків роботи семінару завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням Привалова Н.В. подякувала працівникам Вінницького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації та відділу з питань персоналу апарату Вінницької облдержадміністрації за участь в організації і проведенні семінару та за плідну співпрацю з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців Вінниччини. Також до слухачів було доведено інформацію про діяльність Інституту та умови вступу на різні факультети.
   По завершенні семінару начальник відділу з питань персоналу апарату облдержадміністрації Герасимюк К.Х. підкреслив роль інституту у питаннях професіоналізації посадових осіб органів публічної влади Півдня України та висловив сподівання щодо подальшої співпраці.
   У своїх анкетах слухачі залишили такі записи:
   «Пропозиція: продовжувати і надалі практику підвищення кваліфікації викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з виїздом до м. Вінниці: цікаво, корисно, економічно вигідно. Щиро вдячна!...»
   «Все відбувалось на найвищому рівні! Щиро вдячний!»

Фотогалерея додається.