Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




23 cічня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України розпочав роботу німецько-український студентський семінар «Україна: конфлікти, криза та реформи». Захід проводиться спільно з Берлінською школою економіки і права (ФРН) за участі слухачів та студентів українського та німецького навчальних закладів-партнерів.
Відкрив семінар керівник німецької делегації професор Остен Баллер, який висловив подяку за гостинний прийом та надану можливість провести спільний захід на базі інституту. З боку ОРІДУ НАДУ з вітальною промовою до аудиторії звернулася доцент кафедри державознавства і права Єлізавета Львова, яка привітала німецьких гостей та наголосила на важливості встановлення професійних контактів між студентами партнерських закладів. Також головний спеціаліст відділу комунікацій інституту Андрій Маєв передав привітання учасникам семінару від директора закладу професора Миколи Іжі та побажав плідної і результативної роботи.
Під час семінару, робочою мовою якого є англійська, учасники презентуватимуть доповіді та проводитимуть дискусії з широкого кола актуальних питань серед яких: забезпечення свободи слова, децентралізація, боротьба з корупцією, фінансування політичних партій та інші.
Фотогалерея додається.