Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   07 листопада 2017 року головний спеціаліст відділу комунікацій інституту Андрій Маєв відвідав Генеральне консульство Болгарії в Одесі, де взяв участь у брифінгу з питань практики та навчання для студентів українських вищих навчальних закладів.
    Відкрив брифінг Генеральний консул Болгарії в Одесі Дімітар Тучков, який привітав аудиторію, відзначив динамічне зростання болгарської економіки та розвиток промисловості, що стало можливим завдяки членству країни у Європейському Союзі, та наголосив на підтримці дипломатичною установою освітніх та культурних проектів.
    Під час заходу, учасниками якого стали представники навчальних закладів з багатьох регіонів України, представник болгарської компанії «ETS BG Ltd» Іван Ніколов детально розповів про можливості проходження оплачуваної практики українськими студентами на курортах Болгарії, а також програми магістерської освіти у болгарських вишах. Болгарський бізнесмен високо оцінив попередній досвід співпраці з українськими партнерами та висловив готовність до розширення професійних контактів.
    Наприкінці заходу пан Ніколов відповів на запитання аудиторії, що стосувалися фінансових аспектів проходження практики, пакету необхідних документів та процедури відбору кандидатів. Усім учасникам було роздано презентаційні матеріали.