Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту М. М. Іжа виступив на міжнародній конференції в м. Кишинів


   19 травня 2017 року директор інституту М. М. Іжа та член громадської ради інституту, депутат Верховної ради України ІІІ, VI та VII скликань С. Р. Гриневецький взяли участь у міжнародній конференції «Теорія та практика публічного управління» у м. Кишинів (Молдова). Учасниками наукового форуму, що проводився на базі Академії публічного управління були провідні науковці Республіки, управлінці-практики, а також іноземні гості з Азербайджану, Румунії, Чехії, ФРН та Катару.
   Представники інституту виступили з доповідями на пленарному засіданні конференції на теми: «Децентралізація влади: європейські тенденції та перспективи для України» (М. М. Іжа) та «Реформа системи публічної влади: український досвід» (С. Р. Гриневецький), які викликали велику зацікавленість аудиторії.
   Також М. М. Іжа обговорив з ректором Академії публічного управління професором Олегом Баланом перспективи розвитку двосторонньої співпраці. Зокрема було досягнуто попередньої згоди щодо включення представників вищих навчальних закладів-партнерів до складу редакційних колегій наукових видань, продовження співробітництва в академічній сфері та обміну кращим досвідом з підготовки управлінських кадрів.

Фотогалерея додається.