Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   26 квітня 2017 року було проведено виїзні практичні заняття на базі Авангардівської селищної ради Овідіопольського району Одеської області. Слухачі першого курсу факультету державного управління спеціалізації «Регіональне управління» у другому півріччі поточного навчального року під керівництвом доцента кафедри державного управління і місцевого самоврядування С. Г. Давтяна вивчають матеріали модулю «Територіальні колективи та представницькі органи у системі публічного управління на регіональному та місцевому рівнях». З метою подальшого використання отриманих знань та вмінь у подальшій практичній діяльності робочою програмою дисципліни «Система публічного управління на регіональному та місцевому рівнях» передбачено проведення значної кількості практичних занять, в тому числі на базі органів публічної влади.
   Саме з метою наближення теоретичних знань, вмінь, навичок до практики реалізації прав територіальних громад з розвитку власної території та її інфраструктури, узагальнення знань з діяльності селищної ради, вивчення документів, що регламентують роботу ради, її виконавчих органів, ознайомлення із системою планування роботи ради та виконавчих органів ради, ознайомлення із діяльністю постійних комісій, органів самоорганізації населення було проведено зазначені заходи.
   Накопиченим досвідом роботи із слухачами поділилися магістри державного управління Авангардівський селищний голова, голова правління Асоціації сільських та селищних рад Одеської області С.Г. Хрустовський, заступник селищного голови з виконавчої роботи І.Т. Дмитренко, секретар ради В.В. Щур, інші посадови особи селищної ради.
   Слухачі інституту, проаналізувавши діяльність ради та її виконавчих органів, запропонували селищному голові, секретарю ради важливі, на їх погляд, заходи з удосконалення роботи селищної ради та її виконавчих органів, а саме заходи із сприяння створення на бази Авангардівської селищної ради Овідіопольського району об’єднаної територіальної громади, пропозиції щодо укладання угод про співробітництво із громадами сусідніх сіл, селищ та міста Одеса, а також налагодження тісних взаємних контактів Асоціації сільських та селищних рад Одеської області та Асоціацією випускників програм державного управління, публічного управління та адміністрування, менеджменту та керівників проектів.

Фотогалерея додається.